LOGIN ZAKELIJK

Wij bieden zakelijke klanten de service aan om gemakkelijk online bloemen & duurzame gifts te bestellen op factuurbasis, hiervoor zijn we aangesloten bij FloraNL.

FloraNL is een landelijk netwerk opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen we een collectief netwerk bloemisten, dat zich laat faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Iedere FloraNL-bloemist behoudt zijn eigen identiteit, stijl, prijsbeleid en klanten. Omdat wij aangesloten zijn bij het FloraNL-netwerk kunnen we als bloemisten elkaars klanten bedienen via het FloraNL-systeem. U krijgt extra faciliteiten en bestelmogelijkheden door de samenwerking tussen lokale en landelijke leveranciers.

Inloggen B2B MijnFloraNL

 

Wachtwoord vergeten? Nieuw wachtwoord instellen

Nog geen account? Account aanvragen

De voordelen voor u als zakelijke klant zijn:

  • Op rekening bestellen
  • Bezorging in heel Nederland en in het buitenland
  • Bestelgemak van bloemen, planten en geschenken via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling plaatsen
  • Overzicht en beheer van uw eigen orders
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat in te richten met bijvoorbeeld vermelding kostenplaats, grootboeknummer, PO, opdrachtnummer et cetera.

Wilt u klant worden?

Duurzaamheid

Violien by Marie-Louise is gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist met een zilveren status. Met dit onafhankelijke keurmerk tonen wij aan het het assortiment bloemen en planten én de bedrijfsvoering duurzamer zijn. Aangesloten bloemisten bij FloraNL hebben de collectieve afspraak om zich aantoonbaar duurzaam te certificeren. Daardoor vormen we samen een duurzaam netwerk en worden uw bestellingen door een duurzame vakbloemist bezorgd. Ook zakelijk kunt u bijdragen aan duurzaamheid door duurzaam uw bloemen in te komen. Net zoals wij dit doen!

Haagweg 442
4813 XG Breda (Princenhage)

T 076 - 522 67 22
E info@violien.nl

IBAN NL84RABO 0357 0159 67
KvK: 90441354
BTW: NL865316302B01