Ontdek de taal
van
bloemen en kleuren

Woonaccessoires

Collecties voor sfeer en kwaliteit


Violien Bloemen en interieur in Breda beschikt over verschillende collecties woonaccessoires
Des Pots: Wij van Violien Bloemen en Interieur hebben ook het merk Des Pots in onze collectie.

Des pots heeft  zeer uit éénlopende artikelen met een eigen twist, mooie vazen, potten, en interieur accessoires. die zeker in geen enkele inrichting mogen ontbreken, echt een meer waarde voor uw interieur. 

Plantes & Parfums: De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en van extractietechnieken.

Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren om originele geuren te creëren.Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, die vervolgens, met het oog op duurzaamheid, op traditionele wijze worden vermengd in onze fabriek in de Provence
Magazijn Breit : Natuurlijke decoratie producten van Magazijn Breit afkomstig uit het verre oosten. Een deel van de collectie wordt gemaakt uit wortelhout van de teakboom. Zij geven een eigen vorm aan het ontwerp en de afwerking.Er zijn stenen en houten objecten die een uitstraling hebben van primitieve kunst. Verder zijn er verfijnde decoratie elementen zoals Papoea ornementen, fossielen, en versteend hout

LUZ Your Senses kaarsen: De kaarsen van LUZ Your Senses worden ambachtelijk gemaakt door mensen met vele jaren ervaring in het gieten van kaarsen.

De uitzonderlijke kwaliteit danken de kaarsen door het gebruik van de beste grondstoffen en de bijzondere aandacht die iedere kaars krijgt van de maker van de kaars.

De kaarsen worden ook gewaardeerd door het bijzonder mooie kleurenpalet, de zuivere vormen en de eigen, aparte textuur.

Kwaliteitskaarsen van Luz Your Senses branden tot wel 8 keer langer dan gewone kaarsen. Het assortiment bestaat uit klassieke kleuren die mooi te combineren zijn met het glaswerk uit ons assortiment.
© 2020 Violien Bloemen en Interieur | PrivacyActilus webdesign