Flowers for Life

Zijden & kunst bloemen
en planten bestellen

Hieronder kunt u online uw zijden bloemen en planten selecteren en bestellen zodat we de opmaak en levering voor u verzorgen in Princenhage, regio Breda of rest van Nederland.

Voor het behoud van het boeket, kunnen wij het opmaken in een strakke transparante vaas waarmee de ontvanger er direct van kan genieten.

Wanneer u voor 12:00 bestelt kan uw bestelling dezelfde dag van ma t/m za worden bezorgd in Princenhage en Breda e.o. Voor overleg en (spoed)bestellingen kunt u telefonisch contact opnemen +31 (0)76 522 67 22 en wij helpen u graag verder.

UPDATE: BIJ ONLINE AFHAAL BESTELLING GELIEVE UW NAW GEGEVENS IN TE VULLEN EN BIJ OPMERKINGEN AANGEVEN DAT U ZE KOMT AFHALEN.

Impressies

Smeltkroes van culturen


Violien bloemen en interieur is een smeltkroes van culturen, de taal die hier gesproken wordt, is de taal van bloemen en kleuren. De winkel van Violien Bloemen en Interieur veranderd met de seizoenen mee.

Ieder boeket wordt persoonlijk naar ieders wens samengesteld.

Bloemen

Er zijn bloemen voor iedere gebeurtenis in een mensen leven geboorte, verjaardag, huwelijk, zomaar, het goed maken, liefde en dood; alles kunnen wij maken.

Een boeket zo groot dat u het nauwelijks kunt omarmen. Eén bloem, tak omdat u dat het mooiste vindt. De leukste, gekste bruidsboeketten voor hem of voor haar. Geurende rozen, veel kleurrijke rozen u zegt welk boeket u voor ogen heeft en wij maken het voor u.
Hieronder in de lijst  vind u een overzicht van de mogelijkheden die Violien bloemen en interieur voor u kan betekenen. 
© 2020 Violien Bloemen en Interieur | PrivacyActilus webdesign