Bloemen....geur en kleur!!

Bloemen bestellen

Hieronder kunt u online uw boeket selecteren en bestellen,  zodat wij overgaan tot het maken van uw arrangement en het bezorgen ervan in Princenhage, regio Breda of andere plaatsen in Nederland.

Wij kunnen het boeket in een transparante glasvaas schikken, zodat de ontvanger er meteen van kan genieten en dat het goed schuin afsnijden van de stelen tot onze taak behoort!

Voor rouwarrangementen verwijzen wij u naar deze specifieke pagina.
Wanneer u voor 12:00 bestelt,  kan uw bestelling dezelfde dag van ma t/m za worden bezorgd in Princenhage en Breda e.o.
Voor overleg en (spoed)bestellingen kunt u telefonisch contact opnemen +31 (0)76 522 67 22 . Wij helpen u graag verder.

UPDATE: BIJ ONLINE AFHAAL BESTELLING GELIEVE UW NAW GEGEVENS IN TE VULLEN EN BIJ OPMERKINGEN AANGEVEN DAT U ZE KOMT AFHALEN.

Bloemencadeau strippenkaart

Voor meerdere keren een boeket of losse bloemen, alleen te besteden bij Violien! Eerste keer te bezorgen en later af te halen.

Impressies

Smeltkroes van culturen


Violien bloemen en interieur is een smeltkroes van culturen, de taal die hier gesproken wordt, is de taal van bloemen en kleuren. De winkel van Violien Bloemen en Interieur veranderd met de seizoenen mee.

Ieder boeket wordt persoonlijk naar ieders wens samengesteld.

Bloemen

Er zijn bloemen voor iedere gebeurtenis in een mensen leven geboorte, verjaardag, huwelijk, zomaar, het goed maken, liefde en dood; alles kunnen wij maken.

Een boeket zo groot dat u het nauwelijks kunt omarmen. Eén bloem, tak omdat u dat het mooiste vindt. De leukste, gekste bruidsboeketten voor hem of voor haar. Geurende rozen, veel kleurrijke rozen u zegt welk boeket u voor ogen heeft en wij maken het voor u.
Hieronder in de lijst  vind u een overzicht van de mogelijkheden die Violien bloemen en interieur voor u kan betekenen. 
© 2020 Violien Bloemen en Interieur | PrivacyActilus webdesign