Ontdek de taal
van
bloemen en kleuren

Woonaccessoires

Des Pots: Wij van Violien Bloemen en Interieur hebben ook het merk Des Pots in onze collectie.

Des pots heeft  zeer uit éénlopende artikelen met een eigen twist, mooie vazen, potten, en interieur accessoires. die zeker in geen enkele inrichting mogen ontbreken, echt een meer waarde voor uw interieur. 

Country Candle: is trots op het  typisch Britse erfgoed in verantwoorde home fragrances dat staat voor kwaliteit.     geuren komen uit een vooraanstaande Engels parfumeur. Vervolgens wordt elke kaars met de hand gemaakt in Bowerhill.  

De kaarsen zijn gemaakt van soja wax en katoenen of een houten lont.

Voordelen van soja wax:   
  • 100% milieuvriendelijk i.t.t. paraffine melts, ze zijn biologisch afbreekbaar
  • Ze walmen veel minder dan andere varianten, geven minder roetaanslag
  • De brandtijd is langer
  • Geknoeide kaarsresten gaan er gewoon uit in de wasmachine                                    
  • of met een sopje, gewoon kaarsvet niet    
De lijn bestaat uit verschillende home fragrance producten in diverse geuren en kleuren. De kaarsen zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten kaarsen, waarvan er ook bijbehorende diffusers en wax melts beschikbaar zijn. Zo kun je jouw ideale set samenstellen en je huis een persoonlijke touch geven met je favoriete geur.
Magazijn Breit : Natuurlijke decoratie producten van Magazijn Breit afkomstig uit het verre oosten. Een deel van de collectie wordt gemaakt uit wortelhout van de teakboom. Zij geven een eigen vorm aan het ontwerp en de afwerking.Er zijn stenen en houten objecten die een uitstraling hebben van primitieve kunst. Verder zijn er verfijnde decoratie elementen zoals Papoea ornementen, fossielen, en versteend hout

LUZ Your Senses kaarsen: De kaarsen van LUZ Your Senses worden ambachtelijk gemaakt door mensen met vele jaren ervaring in het gieten van kaarsen.

De uitzonderlijke kwaliteit danken de kaarsen door het gebruik van de beste grondstoffen en de bijzondere aandacht die iedere kaars krijgt van de maker van de kaars.

De kaarsen worden ook gewaardeerd door het bijzonder mooie kleurenpalet, de zuivere vormen en de eigen, aparte textuur.

Kwaliteitskaarsen van Luz Your Senses branden tot wel 8 keer langer dan gewone kaarsen. Het assortiment bestaat uit klassieke kleuren die mooi te combineren zijn met het glaswerk uit ons assortiment.
© 2018 Violien Bloemen en Interieur | PrivacyActilus webdesign