Ontdek de taal
van
bloemen en kleuren

Hydrocultuur

Violien bloemen en interieur in Breda is expert op het gebied van interieurbeplanting (inclusief hydrocultuur, kantoorplanten en kunstplanten) voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij denken verder dan de beplanting alleen. Naast een breed assortiment aan potten en plantenbakken, kunnen wij ook in het onderhoud van uw interieurbeplanting voorzien.

Expert interieurbeplanting
Bij voorkeur adviseren wij “levende” planten (zoals o.a. hydrocultuur), maar niet iedere ruimte beschikt over voldoende licht. Daarom kunnen wij in dat geval kunstplanten als een goed alternatief aanbieden.

Uit onderzoek is gebleken dat planten een zeer positief effect hebben in zowel huiselijke sfeer als een zakelijke omgeving.

Positieve effecten zijn:

  • Betere luchtkwaliteit
  • Lager ziekteverzuim
  • Vermindering van stress

Advies
Violien bloemen en interieur in Breda put uit jarenlange ervaring op het gebied van interieurbeplanting en hydrocultuur en heeft een enorme liefde voor groen! Vanuit de passie voor ons vak, zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Wij geven u als klant een deskundig advies op maat, passend bij uw interieur, smaak en behoefte. Om tot het beste advies en een gerichte offerte te komen, bezoeken onze adviseurs graag de desbetreffende locatie, dit geldt voor zowel planten op kantoor, winkel, showroom, ontvangstruimte als bij u thuis.
Interesse? Neem contact met ons op.

Op basis van lichtinval, huisstijl, budget en smaak wordt er een advies gemaakt wat bestaat uit enerzijds een beplantingsadvies (hydrocultuur, semi-hydrocultuur of kunstplanten) alsmede een advies op het gebied van plantenbakken en/of potten.

Plantenbakken
Wij proberen niet alleen vooruitstrevend te zijn in het aanbod van beplanting, ook op het gebied van plantenbakken hebben wij een ruime keuze aan mogelijkheden. 

Particulier
Laat u inspireren in onze winkel aan de Haagweg 442 te Breda  en maak kennis met de meerwaarde die interieurbeplanting heeft voor uw interieur in huis! Onze medewerkers helpen en adviseren uw graag.

Voor een zo goed mogelijk advies, raden wij u aan om foto's te maken van de plek waar u de beplanting in gedachten heeft. Aan de hand daarvan kunnen we een goed beeld en de mogelijkheden schetsen van de opties op het gebied van interieurbeplanting. Voor een persoonlijk advies kunt u ook altijd een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een Violien bloemen en interieur kadobon  voor ieder, willekeurig bedrag. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Zakelijk
Ook zakelijke klanten kunnen inspiratie op doen in onze winkel. Voor deze groep klanten is het daarnaast van belang dat wij ook de sfeer van de eigen werkomgeving proeven. Vanuit daar kunnen wij een optimaal advies geven. Wij kunnen onze diensten en producten aanbieden.

Onderhoud van interieurbeplanting
Wij bieden onze klanten op het gebied van beplanting een onderhoudsvorm op maat aan, waardoor planten gegarandeerd langer mooi blijven. Er zijn meerdere onderhoudsvormen: halfjaarlijks, kwartaal, volledig en totaal onderhoud. Onderhoud houdt o.a. in:
  • Bemesten van de planten
  • Snoeien van de planten
  • Stofvrij houden van plant en pot
  • Water geven
Het is voor ons ook mogelijk om al bestaande planten op uw kantoor - mits op een goed niveau - over te nemen en te onderhouden.

Belangstelling om uw huidige onderhoudsprijs te vergelijken? Neem contact met ons op om samen een vrijblijvende afspraak te maken.
© 2018 Violien Bloemen en Interieur | PrivacyActilus webdesign