Violien bloemen en interieur
is ook
Fleurop lid

Fleurop

Kwaliteit en service
Fleurop, de organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken!

Voor de consument en het bedrijfsleven
Bloemen zijn een prachtig product geschikt voor het overbrengen van iedere boodschap die u maar wilt; zowel voor een persoonlijke als zakelijke boodschap. In persoonlijke sfeer zijn gelegenheden als bedanken, feliciteren of steun gangbaar.

Nationale bloemenbon
Wilt u de ontvanger zelf een mooi boeket laten kiezen? Stuur dan de Nationale bloemenbon. Ook wordt vaak voor bloemen, planten of de Nationale Bloemenbon gekozen als relatiegeschenk, promotiemiddel of als sfeermaker in een bedrijf.

Landelijk en wereldwijd netwerk van bloemisten
Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 150 landen! Per jaar bezorgen wij 25 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop landelijke dekking.

Symbool voor kwaliteit
In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleuropvignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.

Onze bloemisten kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.
Snelle en betrouwbare bezorgservice
Bij bestelling voor 12.00 uur wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).

De Nationale Bloemenbon
Naast het laten bezorgen van bloemen kunt u bij ons ook de Nationale Bloemenbon bestellen. Een leuk en altijd gewaardeerd cadeau. De ontvanger kan naar eigen wens een mooi boeket, plant of accessoire uitzoeken bij iedere Fleurop bloemist in Nederland. De Nationale Bloemenbon is onbeperkt geldig en al verkrijgbaar vanaf € 7,50

Geschiedenis van Fleurop
In 1908 werd in Duitsland het idee voor de bloemen verzendservice van Fleurop geboren. Nederland volgde redelijk snel in 1921. In 1927 werd Fleurop in nog drie Europese landen geïntroduceerd, te weten: Belgie, Oostenrijk en Zwitserland. Fleurop is in deze vijf Europese landen nog altijd bekend onder de naam Fleurop. In 1946 ging Fleurop internationaal door samen te werken met diverse organisaties. Hierdoor werd levering in Groot-Brittannië, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Japan mogelijk. In deze landen is Fleurop beter bekend onder de naam Interflora.

Met Fleurop kunt u 24 uur per dag bloemen met jouw boodschap overbrengen naar iemand waar ook ter wereld. Zo’n 50.000 Fleurop bloemisten in zo’n 150 landen overal ter wereld leveren kwalitatieve, creatieve boeketten persoonlijk voor u af
© 2018 Violien Bloemen en Interieur | PrivacyActilus webdesign